• Pasaport
  • 2 resim
  • Vietnamdan davet eden kişi veya kişilerden C1 Belgesi mutlaka alınacak.
  • Turistik seyahat ediliyorsa Kalıncak otel den C1 Belgesi alınması gerekmektedir.
  • C1 belgesi hem elçiliğe hem kişiye fax gönderilecek.
  • Seyahat edecek kişiye ait dilekçe
Okunma 23 Eki 2015

Benzer Yazılar

Belçika Vizesi

24 Eki 2015

Finlandiya Vizesi

23 Eki 2015
Lüksemburg Vizesi

Lüksemburg Vizesi

23 Eki 2015
İsveç Vizesi

İsveç Vizesi

23 Eki 2015

Yorumlar