Rusya Turistik Vize İçin Gerekli Olan Evrak Listesi

  • 1 Adet Vesikalık Fotoğraf
  • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan )
  • Not : Gerekli Diğer Prosedürler Tam Yetkili Firmamız Tarafından Karşılanacaktır.
  • Turistik vize işlemleri Konsolosluk Yoğunluğuna Göre 1 İş Günü İçerisinde tamamlanmaktadır.

Rusya Ticari Vize İçin Gerekli Olan Evrak Listesi ( 3 aylık vize )

  • 1 Adet Vesikalık Fotoğraf
  • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan )
  • Davetiye !!! ( Rusya Dış işleri Bakanlığından Alınmış, Orijinal Davetiyenin Aslı Tarafınıza Gönderilmiş Olmak Zorundadır. )
  • Yolcumuz Tarafından Davetiye Gerekli zaman içinde yada hiç getirilmezse

Rusya Ticari Vize İçin Gerekli Olan Evrak Listesi ( 1 yıllık vize )

  • 1 Adet Vesikalık Fotoğraf
  • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan )
  • Davetiye !!! ( Rusya Dış işleri Bakanlığından Alınmış, Orijinal Davetiyenin Aslı Tarafınıza Gönderilmiş Olmak Zorundadır. )
  • Yolcumuz Tarafından Davetiye Gerekli zaman içinde yada hiç getirilemezse

Rusya Çalışma Vizesi İçin Gerekli Olan Evrak Listesi

  • 1 Adet Vesikalık Fotoğraf
  • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan )
  • Çalışma İzin Belgesi !!! ( Rusya Dış işleri Bakanlığından Alınmış, Orijinal Çalışma Belgesinin Aslı
  • Tarafınıza Gönderilmiş Olmak Zorundadır. )
  • Yolcumuz Tarafından Çalışma izin Belgesi Gerekli zaman içinde yada hiç getirilemezse
Okunma 23 Eki 2015

Benzer Yazılar

Belçika Vizesi

24 Eki 2015

Finlandiya Vizesi

23 Eki 2015
Lüksemburg Vizesi

Lüksemburg Vizesi

23 Eki 2015
İsveç Vizesi

İsveç Vizesi

23 Eki 2015

Yorumlar

    • yaşar özcan
      yaşar özcan 20 Kasım 2015

      Rusyada ne kadar vizesiz kalabilirim, 3 ay yada daha uzun vize almak için neler yapmam gerek,
      yardımlarınızı bekliyorum.

      • TDO
        TDO 20 Kasım 2015

        Rusya vizesi için pasaport ve 2 resim ile tarafımıza başvurmanız yeterlidir.1 yıllık vize tarafımızdan alınmaktadır.Eğer turistik seyahat yapacaksanız vizesiz 30 güne kadar kalabilme imkanına sahipsiniz.