İngiltere Vizesi

İŞ VEREN OLARAK İNGİLTERE VİZESİ İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

  • İmza Sirküleri fotokpisi
    Faaliyet Belgesi ( En az 6 ay geçerliliği olması gerekmektedir.) fotokopisi
    Ticari Sicil Gazetesi fotokopisi
    Vergi Levhası ( Yeni Tarihli) fotokopisi
    Şirketin Antetli Kağıdına Gidiş Amacını ve Kalış Süresini kapsayacak İngilizce bir Dilekçe Kaşeli ve imzalı
    Ticari Seyahatler İçin İngilteredeki Firmadan Davetiye
    Şirketin Banka Hesapları son 3 aylık
    Şahsi Banka Hesapları son 3 aylık
    Gayrimenkul Tapu Fotokopileri fotokopileri
    Araç Ruhsat Fotokopileri
    Evlilik Cüzdan Fotokopisi
    Varsa Otel – Uçak Rezervasyonları
    2 Adet Arka Fon Beyaz Vesikalık Fotoğraf
    Pasaport ve Varsa Eski Pasaportlar

BORDROLU ÇALIŞAN OLARAK İNGİLTERE VİZESİ İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

  • Çalıştığı Şirketin İmza Sirküleri fotokopisi
    Faaliyet Belgesi ( En az 6 ay geçerliliği olması gerekmektedir.) fotokopisi
    Ticari Sicil Gazetesi fotokopisi
    Vergi Levhası ( Yeni Tarihli ) fotokopisi
    SSK İşe Giriş Bildirgesi
    Son 3 Aylık Maaş Bordrosu
    SSK Hizmet Dökümü
    Şirketin Antetli Kağıdına Konsolosluğun Vize Departmanına Hitaben Yazılmış Seyahat Detaylarını Belirten Dilekçe Kaşeli-İmzalı ( İngilizce)
    Ticari Seyahatler İçin İngilterede Gidilecek Olan Firmadan Davetiye
    Şirketin Banka Hesapları son 3 aylık bakiyeli
    Turistik Seyahatler İçin Şahsi Banka Hesapları son 3 aylık bakiyeli
    Gayrimenkul Tapu Fotokopileri
    Araç ruhsat Fotokopisi
    Evlilik Cüzdanı Fotokopisi
    Varsa Otel –Uçak Rezervasyonları
    Pasaport ve Varsa Eski Pasaportlar
    2 Adet Arka Fon Beyaz Vesikalık Fotoğraf

EV HANIMI OLARAK İNGİLTERE VİZESİ İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

  • İngiltere Konsolosluğu Vize Departmanına Hitaben Yazılmış ,Seyahat Detaylarını Belirten Dilekçe ( İngilizce)
    Gayrimenkul Tapu Fotokopileri
    Araç Ruhsat fotokopisi
    Evlilik Cüzdan Fotokopisi
    Eşi Çalışıyor veya İşveren ise Yukarıda Belirtilen Evraklar Eklenecektir.
    Birlikte Seyahat Edilecek İse Eşinin Geçerli İngiltere Vize Fotokopisi
    Pasaport ( Vize Başvurusu itibari ile en az 6 ay geçerliliği olması gerekmektedir.)
    ve Varsa Eski Pasaportlar
    Varsa Otel – Uçak Rezervasyonları
    2 Adet Arka Fon Beyaz Vesikalık Fotoğraf

EMEKLİ OLARAK İNGİLTERE VİZESİ İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

  • İngiltere Konsolosluğu Vize Departmanına Hitaben Yazılmış ,Seyahat Detaylarını Belirten Dilekçe ( İngilizce)
    Emekli kimlik kartı fotokopisi veya kurumundan yazı
    Banka Hesapları son 3 aylık
    Gayrimenkul Tapu Fotokopileri
    Araç Ruhsat Fotokopisi
    Evlilik Cüzdan Fotokopisi
    Pasaport ( Vize Başvuru Tarihi itibari ile en az 6 ay geçerliliği olması gerekmektedir.)
    Ve Varsa Eski Pasaportlar
    Varsa Otel – Uçak Rezervasyonları
    2 Adet Arka Fon Beyaz Vesikalık Fotoğraf

ÖĞRENCİ OLARAK İNGİLTERE VİZESİ İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

  • İngiltere Konsolosluğu Vize Departmanına Hitaben Yazılmış ,Seyahat Detaylarını Belirten Dilekçe (ingilizce)
    Öğrenci Belgesi ( Yeni Tarihli ve İngilizce)
    18 Yaşını Doldurmamış ise Anne ve Babadan Muvafakatname
    Anne-Baba Çalışıyor veya İş Veren İse Yukarıdaki Evraklar Eklenecektir.
    Anne-Babanın Banka Hesapları
    Gayrimenkul Tapu Fotokopileri
    Birlikte Seyahat Edilecek ise Geçerli Vizelerinin fotokopileri
    Pasaport ( Vize Başvuru Tarihi itibari ile en az 6 ay geçerliliği olması gerekmektedir.) Ve Varsa Eski Pasaportlar
    Varsa Otel – Uçak Rezervasyonları
    2 Adet Arka Fon Beyaz Vesikalık Fotoğraf

VUKUATLI NÜFUS KAYIT ÖRNEĞİ

Devlet Memurların’dan İstenen Evrak Listesi

  • En az 6 ay geçerli pasaport son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız
    Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf
    Konsolosluga hitaben yazılmış vize talep dilekçesi
    Bağlı olduğu makamdan izin belgesi
    Resmi kurum görev kimlik kartının önlü arkalı fotokopisi
    Son 3 aylık maaş bodrosu
    Son 3 aylık banka hesap dökümü bankadan kaşeli imzalı veya hesap cüzdanı güncel tarihli hesap bakiyesi bulunan ve randevu gününden Son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir
    Tapu fotokopileri varsa araç ruhsat fotokopileri varsa
    Kimlik fotokopisi
    Uçak ve otel rezervasyonları
    Varsa tur programı
    Dikkat : 10 seneden eski pasaport kabul edilmez ve ispanya basvurusunda kişiler randevu günü şahsen gelmelidirler.

Devlet memurları’na Ticari Vize İçin Gerekli Evrak Listesi ;

  • En az 6 ay gecerli pasaport son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız
    Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf
    Konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi
    Davetiye gideceğiniz ülkede ki şirket tarafından yollanmış üzerinde seyahat tarihlerine ve ilgili kişilerin isimleri yazdıgı davetiye
    Far işe giriş kartı veya katılmaya ilişkin belgeler
    Konsolosluğa hitaben dilekçe
    Bağlı olduğu makamdan izin belgesi
    Resmi kurum görev kimlik kartının önlü arkalı fotokopisi
    So3 aylık maaş bodrosu
    Son 3 aylık banka hesap dökümü bankadan kaşeli imzalı veya hesap cüzdanı güncel tarihli hesap bakiyesi bulunan ve randevu gününden son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir
    Kimlik fotokopisi
    İkametgah belgesi
    Uçak ve otel rezervasyonları
    Varsa tur programı

Esnaflar İçin Vize Evrak Listesi

  • En az 6 ay gecerli pasaport son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız
    3×4 formatında arka formatı beyaz 2 adet fotograf
    Vukatlı nufus kayıt örneği nufus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli
    Şirket antetli kagıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış baskonsolosluga yazılmıs vize talep dilekcesi
    Firma sahibinin imza beyannamesi
    Faaliyet belgesi baglı bulundugu meslek odasından son 3 ay tarihli
    Vergi levhası fotokoposi son dönem
    Ticari sicil gazetesi fotokopisi var ise
    Son 3 aylık banka hesap dökümü bankadan kaşeli imzalı veya hesap cüzdanı güncel tarihli hesap bakiyesi bulunan randevu gününden son 1 hafta içinde alınmıs olması gerekir
    Tapu fotokopileri varsa arac ruhsat fotokopiler
    Kimlik fotokopisi ikametgah belgesi
    Otel ucak rezervasyonları yurt dışı seyahat saglık sigortası

Esnaflar İçin Ticari Vize Evrak Listesi;

  • En az 6 ay gecerli pasaport son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız
    3×4 formatın’da arka formatı beyaz 2 adet fotograf
    Davetiye gidilecek ülkedeki şirket tarafından yollanmış üzerinde seyahat tarihlerine ve ilgili kişilerin isimleri yazdıgı davetiye
    Fuar işer giriş kartı veya katılmaya ilişkin belgeler
    Firma sahibinin imza beyannamesi
    Faaliyet belgesi baglı bulundugu meslek odasından son 3 ay tarihli
    Vergi levhası fotokoposi son dönem
    Ticari sicil gazetesi fotokopisi var ise
    Son 3 aylık banka hesap dökümü bankadan kaşeli imzalı veya hesap cüzdanı güncel tarihli hesap bakiyesi bulunan randevu gününden son 1 hafta içinde alınmıs olması gerekir
    Tapu fotokopileri varsa arac ruhsat fotokopiler
    Kimlik forokopisi ikametgah belgesi
    Otel ucak rezervasyonları yurt dışı seyahat saglık sigortası
    Vukatlı nufus kayıt örneği nufus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli

AVUKAT DOKTOR ECZACILAR İÇİN VİZE EVRAK LİSTESİ

  • En az 6 ay gecerli pasaport son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız
    3X4 Formatında arka formatı beyaz 2 adet fotograf
    İmza beyannamesi şirket ise sirküleri
    Antetli kagıdına  kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış  baskonsolosluguna hitaben yazilmış dılekce
    Faaliyet belgesi  baglı oldugu meslek odasından ve son 3 ay tarihli
    Avukatlar  barodan
    Doktorlar tabibler odasından
    Eczacılar eczacılar odasından
    Diş hekimleri diş hekimleri odasından
    Mimarlar ve mühendisler mimarlar ve mühendisler odasından
    Vergi levhası fotokopisi son dönem
    Ticaret sicil fotokopileri şirket ise
    Son 3 aylık banka hesap dökümü bankadan kaseli imzalı veya hesap cüzdanı güncel tarihli hesap bakiyesi bulunan randevu gününden son 1 hafta içinde alinmış olması gerekmektedir
    Tapu fotokopileri varsa arac ruhsat fotokopileri
    Vukuatlı nüfüs kayıt örnegi nufus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli anne baba eş cocukları gösteren
    Kimlik fotokopisi
    İkametgah belgesi ucak ve otel rezervasyonları varsa tur programı

AVUKAT DOKTOR ECZACILAR İÇİN  TİCARİ VİZE EVRAK LİSTESİ;

  • En az 6 ay gecerli pasaport son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız
    3X4 Formatında arka formatı beyaz 2 adet fotograf
    İmza beyannamesi şirket ise sirküleri
    Fuar ise giriş kartı veya katılmaya ilişkin belgeler
    Antetli kagıdına  kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış  baskonsolosluguna hitaben yazilmış dılekce fuar  ise  giriş kartı veya katılmaya ilişkin belgeler
    DavetiyeGidilecek ülkedeki  şirketten  tarafından yollanmış üzerinde seyahat tarihlerine ve ilgili kişilerin isimleri yazdıgı davetiye
    Faaliyet belgesi baglı oldugu meslek odasından ve son 3 ay tarıhlı
    Avukatlar  barodan
    Doktorlar tabibler odasından
    Eczacılar eczacılar odasından
    Diş hekimleri diş hekimleri odasından
    Mimarlar ve mühendisler mimarlar ve mühendisler odasından
    Kimlik fotokopisi
    İkametgah belgesi
    ucak ve otel rezervasyonları varsa tur programı
    Vukuatlı nüfüs kayıt örnegi nufus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli anne baba eş cocukları gösteren
    Son 3 aylık banka hesap dökümü bankadan kaseli imzalı veya hesap cüzdanı güncel tarihli hesap bakiyesi bulunan randevu gününden son 1 hafta içinde alinmış olması gerekmektedir
    Tapu fotokopileri varsa arac ruhsat fotokopileri
İngiltere Vizesi sitemize 01 Aralık 2013 tarihinde eklenmiş ve kişi tarafından ziyaret edilmiş.

Yorumlar

İsminiz
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz
dilek ingiltere vizesi . com
02 Kasım 2013 - 13:04

iş veren olarak ingiltere vizesi alma konusunda özellikle ücretlendirme bilgisi almak istiyorum.iş yeri sahibi için işlemleri takip ediyorum.

İlgili Terimler :